Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

apr 25, 2013 | Kläder | 2 Kommentarer

Idag är en rolig dag på många sätt och vis, så det firas med lite färg och såklart, prickigt!
På reklambyrån där jag ska flytta in sa de ”vi såg någon med prickiga byxor och antog att det var du, för vem i den här stan förutom du skulle ha det?”

Just precis! Imorse kände jag mig nästan utklädd för att alla jag mötte glodde så. Men det bjuder jag gärna på. Hellre det än svart!

mintprick

* Klänning från H&M
* Mintgröna strumpbyxor och vita skor från samma ställe
* Sjal i håret med äpplen på, skulle gissa på att det är en väldigt gammal Gina Tricot

2 Kommentarer

  1. På mitt jobb frågar de ungefär varenda dag; Jaha, vilken karaktär är du idag?
    Då säger jag att jag är migsjälv. Fast i ännu en ny tappning.

  2. Alla glor ju för att du är så snygg! Så fin klädstil!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...