Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Kläder!

nov 11, 2013 | Kläder | 10 Kommentarer

Så gott det går försöker jag klä mig som jag gjorde innan jag blev gravid. Det blir betydligt mindre jeans nu dock, av helt logisk anledning – att jag inte får ihop dom i midjan. Men kjolarna och klänningarna funkar fortfarande, det enda är att de blir betydligt kortare än innan, så de som redan var korta går inte nu.
Idag är det sol för första gången på flera veckor känns det som, det gjorde det betydligt lättare att stiga upp i morse.
Jag har börjat med den stora lyxen att gå upp när jag vaknar, utan att ställa någon klocka. Någonting säger mig att det kommer vara slut med sovmorgon framöver så jag passar på nu.

Tack för era åsikter i tidigare inlägg, det var minst sagt blandat kan man säga. Jag förstår alla som tycker det är jobbigt eftersom jag själv var likadan, och samtidigt förstår jag dom som tycker att det är klart man ska glädjas.
Det är svårt det där, balansgången däremellan. Men jag tror jag fortsätter som förut, det verkar ju ha funkat hittills.

Såhär ser jag iallafall ut idag, med lockigt hår och allt:

blommighöst

* Blommig kjol från Gengåvan i Karlstad
* T-shirt från BikBok
* Strumpbyxor från Uno
* Rostfärgad halsduk, Åhlens (en ny favorit)
* Rosa kofta, H&M
* Kängor, Vagabond

Klicka på bilden om du vill se större.

10 Kommentarer

 1. Fint med lockigt hår, du passar jättebra i det!

 2. Klart du måste få vara glad! Särskilt eftersom du varit så öppen med att det varit svårt. Jag kämpar också men jag skulle väl aldrig någonsin vara missunnsam i någon annans glädje. Det handlar ju sällan om att man tycker illa om andra som lyckas utan mer att man blir medveten om sina egna tillkortakommanden och då i form av besvikelse snarare än avundsjuka.
  Var glad och skriv vad du vill, säger jag. Skrik det rakt ut och vill man inte läsa det kan man låta bli.
  Kram och heja!

 3. Så snygg färgkombo! Och gölligt med lockigt hår! Trevlig måndag 🙂

 4. Guuud vad fint! Fortsätt som tidigare. Vi som är stressade kan också tänka gick det för er går det för oss. Is i magen bara! Jag läser ju som sagt lika ofta som tidigare;)
  Kram

 5. Det är riktigt glada färger det där 🙂 När är det dags för bebis egentligen? Missade det tror jag, ifall du sagt det nånstans.

 6. Så utrolig kult antrekk! Fineste hittil synes jeg, og det sier mye for du ser jo alltid så fresh ut. Graviditeten kler deg.

 7. Om du skulle vilja ha jeans så är H&M:s mammajeans ett tips. Jag gick omkring i strumpbyxor och klänning och ett par mammajeans som visserligen var sköna men alldeles för stora tills jag tog mig till ett H&M med mammakläder (finns ej i min lilla stad) där jag hittade ett par som sitter superskönt. De går upp ordentligt över magen men mudden är mjuk och känns inte obehaglig alls (köpte dom i v 28 och är nu i v 33). Sen är dom hyfsat slimmade i benen så för mig iaf var det en mycket trevlig känsla att kunna ha hyfsat ”normala” byxor igen. Man känner sig ju nog stor och klumpedunsig ändå 😉

  • Jag köpte ett par från HM, de är väldigt smala i benen men jag tycker de hasar ner så skrevet sitter alldeles för långt ner så man får gå och dra i dom hela tiden. Fast jag kanske visserligen tog för liten storlek.

 8. Åh så härligt fint och färgglatt. Älskar det rostbruna 😀

 9. Åh håret! Så himla bra du passar i lockar! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...