Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Kläder!

nov 12, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Idag är det fullständigt grått ute, riktigt tandläkarväder som Winnerbäck skulle sagt.
Jag ska dock inte till tandläkaren (även om det skulle behövas) för jag ska hem till min kompis och äta lunch och sen ska jag svänga förbi Erikshjälpen, det är inte kattskit det!
Såhär ser jag ut idag, trots snålblåst och duggregn:

bymre

 

* Klänningen är en present från bymre.com som är en sida med vintage och second hand på nätet. Väldigt mycket fint och den här klänningen (som är en Marc by Marc Jacobs) är perfekt för magen, tänker bo i den här klänningen! I någon sidenvariant med små fåglar på.
* Koftan är samma som igår, från H&M
* Röda strumpbyxor från Åhlens (med hål på tårna)
* Boots från Björn Borg som varit mina trotjänare sen jag jobbade där för snart fem år sen!

4 Kommentarer

  1. Vilken fin mage 🙂 Så stor den blivit

  2. Vilken mage! Så fint!

  3. Slår vad om att det bor en liten pojke i den där magen! 😉

  4. Du var på erikshjälpen va?? jag tror jag stod bakom dej i kön. ville säga ngt, men blev blyg. du är så fin o begåvad 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...