Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Kläder!

okt 24, 2013 | Kläder | 6 Kommentarer

Idag ska vi till barnmorskan och lyssna på hjärtat och mäta och sånt där. Ska bli väldigt spännande!
Min storebror bor ju hos mig några dagar nu och han blev helt paff när han såg hur stor magen blivit sen sist. Sen har både han och mamma kommenterat att ju längre tiden går, desto mer lik mamma blir jag. Kanske är det så?
Såhär ser jag iallafall ut idag:

blå

* Blå tröja från H&M
* Vita strumpbyxor, Asos
* Randig kjol, Gina Tricot
* Skor i fleece (så himla mjukt och varmt!) från Adidas
* Halsduk från H&M

6 Kommentarer

  1. Älskar blått!

  2. Å vad glad jag blev nu! Har följt dig länge nu men haft ett upphåll för jag fått en liten bebbe som jag limmat mig fast vid. mmm de är så mysit!
    Å så idag fick jag så en lucka å läsa några favvo bloggar! hos dig får jag se en jättefin bebbemage. Stort grattis.

  3. Det ser underbart ut med magen ❤️ du är sååå vacker!

  4. Så fin du är, härligt att klä sig så man verkligen får visa magen 🙂

  5. Fantastiskt fin du är!

  6. Du passar så himla bra i typ alla färger. Blått var supersnyggt! Minns en gång då du bar gult, precis lika snyggt det.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...