Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

aug 30, 2012 | Hår, Kläder | 1 kommentar

Efter att ha cyklat i spöregn så var jag totalt genomblöt och fick springa in på hm och köpa nya torra strumpbyxor. Fy!
Men nu har jag iallafall torkat till någorlunda så jag iallafall kan visa upp en hyffsat torr outfit.

Sen måste jag ju bara säga, att det här håret, är det bästa jag gjort! Hur kunde jag väntat så länge?!

* Klänningen är från JC
* Sjalen är min favorit från Gina Tricot
* Strumpbyxor och klumpiga skor från HM (Emil hatar skorna, men jag känner mig lite som Amelie när jag har klumpiga skor till klänning)
* Stolen är som vanligt den jag gjorde till Gudrun Sjödéns tävling

 

1 kommentar

  1. Jag vet inte om det bara är jag, men jag tror att dina härliga outfitbilder skulle komma mer till sin rätt mot en lugnare bakgrund (utan bananer och svartvita ränder :). Men som sagt, kanske är det en personlig åsikt som inte delas av flera…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...