Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

sep 24, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 1 kommentar

Efter en helg full av fest (vi va ju på mustaschfest i lördags) så känner jag mig minst sagt lite sliten.
Men jag försökte pigga upp mig med lite färg och idag ska jag jobba till sent ikväll för att hinna färdigt med kalendern som ska in till tryckeriet så fort som möjligt.

Såhär ser jag ut iallafall, om än lite trött:

 Klänning med körsbär på från H&M
Röd ulltröja från Benetton
Skor från Björn Borg

Den här veckan är så fullspäckad så det är bäst att köra ett måndagsschema, såhär ser min vecka ut:

Måndag – jobba med kalendern från 07.00-19.00. Pjuuuhh! Teckna teckna teckna!
Tisdag – Sätta ihop kaledern i datorn, med själva ”kalender”-delen och bilderna
Onsdag – Åka till tryckeriet och välja papper och lämna in hela kalaset till tryck. I år blir kalendern antagligen i A4 format istället.
Torsdag – Hinna teckna ett roligt headerjobb jag fått in och förhoppningsvis hinna få iväg det för på kvällen drar vi till London!
Fredag – Heldag med inriktning på shopping på Londons gator och mellanlanda med öl såklart
Lördag – Halvdag i London innan vi åker hem till Sverige igen. Så lördagkväll består nog mest av att pussa på Fröken.
Söndag – jag planerar en hel dag i min säng!

1 kommentar

  1. Låter som en underbar vecka! Ha det toppen, särskilt i London.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...