Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jan 18, 2013 | Kläder | 5 Kommentarer

Efter att ha levt i en resväska i en månad med begränsat antal klädesplagg så är det väldigt skönt att få tillbaka sin egen stora garderob igen.
Idag ser jag ut såhär:

 Kjolen i ull är en gammal från Åhlens
Strumbyxorna från H&M
Tröja i silkesblandning (världens skönaste) från Gudrun Sjödén
Leopardskor från Junkyard och glasögon i trä från Smarteyes

Förresten, min mail har dummat sig lite på senaste tiden så massor av era mail har hamnat i papperskorgen så om ni mailat och inte fått svar så vet ni varför, maila igen vettja för nu är det fixat!

5 Kommentarer

  1. Vilken härlig outfit, gillar verkligen den rosa kjolen! 🙂

  2. jag gillar dina klädinlägg. jag blir alltid inspirerad att klä mig in nåt annat än min standard svarta.

  3. Härligt att se dig igen!

  4. gud vad fin den sista bildserien va!! & jag har läst din blogg väldigt länge men inte kommenterat så mycket, men jag vill bara skicka lite beundran och uppmuntran! Du är en förebild!

  5. Vad fin du ar! xx

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...