Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

feb 7, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Jag har tagit två dagars ”ledigt” från kontoret för att bara vara hemma och måla. Vilken lyx va, att kunna sitta hemma, i mjukisbrallor och måla oljemålningar och lyssna på musik!
Idag har jag så mycket inbokat att jag inte hinner vara hemma, men imorgon ska jag ta ännu en dag med färgtuberna och penslarna.
Åh jag längtar redan!
Jag har sedan flera år tillbaka en kille hemma i Värmland som säljer mina målningar och han hoppade högt av förtjusning när han såg den nya jag börjat med, så det känns ju lovande.

Jag önskar nästan att det var mitt heltidsyrke, att bara sitta hemma och måla. Men jag antar att det inte blir lika roligt om jag MÅSTE göra det.
Nu är det min ultimata lyx att få göra det, ungefär som vissa unnar sig spa och ansiktsbehandlingar, så unnar jag mig egentid med måleri.

Men som sagt, idag är jag på kontoret igen, går igenom min bokföring med min revisor, ska till vårdcentralen och kolla ett födelsemärke som kliar så jag blir fullkomligt tokig och sen ska jag hinna med en loppisrunda med Emils syster och ikväll blir det glass och Amelie från Montemartre med bästa Anna!
Bra dag med andra ord!

Såhär ser jag ut iallafall, nu passade jag även på att fota min nya jacka också! Jag har letat som besatt efter en vinterjacka som går in i midjan och sen blir vidare över rumpan, så jag jublade när jag hittade den här på Zaras rea!

jackaorosa

* Jacka från Zara
* Rosa kjol som egentligen är en klänning, från H&M
* Älskad gammal favorittröja från Monki
* Kraghalsband gjort avkedjor, Gina Tricot
* Prickiga strumpbyxor från H&M
* Dr Martens

4 Kommentarer

  1. Åh, vilken jacka! Superfin på dig! Lycka till med målandet. Själv har jag som ”heltidsjobb” (nästan i alla fall, det räknas väl mer som studier) att skriva. Går en författarlinje och det är himla roligt att göra sånt man gillar hela dagarna. Mer sånt till folket!

  2. Snyggt! Jag blir så himla inspirerad av din klädstil!

  3. Härlig målning och klockren outfit från topp till tå!:)

  4. Jag ÄLSKAR kombinationen; Mossgrön jacka / rosa kjol. <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...