Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

aug 21, 2013 | Kläder | 21 Kommentarer

Jag har inte visat en enda outfit från i sommar, men det har ju varit så hiskeligt varmt att man knappt orkat ha kläder på sig över huvudtaget!
Saknar ni klädbilder eller struntar ni helt enkelt i hur jag ser ut?
Jag har varit sjukt oinspirerad att klä mig färgglatt och prickigt på senaste tiden då jag varit så hiiiimla ful i håret (det kan verkligen förstöra allt) men nu är ju det problemet fixat så nu känns det roligt igen!
Dessutom är det ju nästan lite höst i luften, tidigt höst är min bästa klädtid. Då får man ta fram halsdukar och mössor igen, ha kängor och stickade strumpor.
Såhär ser jag ut idag, lite mer inspirerad än innan. När jag kom till jobbet sa min kollega att jag såg ut som en teckning!

Så, vill ni ha klädbilder eller inte?

prick

* Prickig klänning från H&M
* Orangea strumpbyxor från Primark
* Orange tubhalsduk från Gina Tricot
* Håret är uppsatt med hårnålar och den blommiga ”tapeten” i bakgrunden är en duk jag satt upp på väggen, från Hemtex.

21 Kommentarer

 1. Klart att vi vill! 😀 Du är ju en fantastiskt inspiration. Kram!

 2. Jag vill ha bilder på dig! Du är så vacker! Och du inspirerar mig till att våga klä mig mer i färg själv, stort plus!

 3. Fortsätt med inspirerande klädbilder!

 4. Men JA såklart! Din klädstil är jätteinspirerande och glädjeframkallande ju!

  Oh, förresten, vad fin och Amelie från Montmartre-aktig din nyklippta frisyr är.

 5. Ja till klädbilder! Så himla kul 🙂

 6. Det är väldigt roligt och inspirerande att se dina outfits!

 7. Jag vill se klädbilder!!! Tycker att du är en himla bra inspirationskälla! (Även på andra sätt, såklart!)

 8. Färgglatt, prickigt och annat fint – klart vi vill se MER av det 🙂

 9. Jag bryr mig mer om det du ritar än om dina kläder, men jag gillar din klädstil och eftersom det också är ett konstnärligt uttryck så har jag ingenting emot det. Så länge du inte lägger upp bilder på mjukisbyxor och en vit T-shirt, det har jag sett tillräckligt av på andra! 😉

 10. Det är inspirerande, fortsätt gärna! 😀

 11. Såklart vi vill! Du har en otroligt inspirerande klädstil 🙂

 12. Tycker alltid du haft ett väldigt varierat innehåll i din blogg som varvas mellan outfits, teckningar, längre texter osv. Tycker du gör det så himla bra och jag har följt din blogg i säkert 2 år nu 🙂

 13. JA!

 14. Tycker du klär dig så glatt och mysigt, blir själv glad av att se det!

 15. Ja! Härligt och inspirerande att se alla färger och kombinationer! Köpte dessutom likadan klänning efter att se den på dig här, den superduper prickiga klänningen från asos!

 16. Vill absolut se klädbilder! 🙂

 17. Vanligtvis tycker jag att det är ganska tråkigt, men inte när du har det! Färg och prickigt ftw, dela med dig vettja!

 18. JAG ÄLSKAR DINA KLÄDINLÄGG. (Och alla inlägg förresten.) Mest för att jag blir så himla glad och inspirerad och helt enkelt mår bra av dem. Konstig grej, men så är det.

 19. Ja! man blir så glada av dina kläder =D

 20. Men ja! Du klär dig ju bäst!

 21. Du har så himla fin och bra klädstil som är en inspiration för mig, så snälla fortsätt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...