Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jan 4, 2014 | Huset, Inredning, Kläder, Loppis | 2 Kommentarer

Idag ser jag ut såhär, börjar bli rejält tjock men nu är det ju inte så långt kvar (8 veckor idag!)
Dagen har än så länge bestått av en sjukt tidigt frukost (varken jag eller Emil kunde sova) vi satt uppe och åt frukost klockan 5.30 imorse! Sen gick vi och la oss igen och somnade som två hösäckar på en sekund.
Sen åkt evi till Erikshjälpen och lämnade grejer, känns som vi är där varje dag och lämnar mer och mer saker. Det är så himla skönt att bara rensa och lämna ifrån sig! Vi flyttar ju som sagt till ett 100 kvadratmeter mindre hus så det är inte mycket som får plats.

Låg vaken igår kväll och funderade på hur jag skulle inreda mitt nya kontor. Det kommer ju som sagt vara i källaren så det blir lite dåligt med ljus. Därför tänkte jag nog måla det vitt (!!!) och kanske ett färgglatt golv. I taket ska Emil sätta upp vita lysrör så att ljuset blir ultimat för att teckna i och man slipper sitta och kisa och anstränga ögonen i onödan. Älskar att vara gift med en elektriker, de kan alltid klura ut fiffiga lösningar. Iallafall MIN elektriker!
Eftersom det är betonggolv tänkte jag först lägga in en heltäckningsmatta men med droppande färg och borttappade knappnålar kändes det som ett dåligt alternativ. Får väl helt enkelt ha tofflor på mig istället.
På väggarna ska jag ha gott om hyllor så allt mitt material får plats, vill ha ett så tomt skrivbord som möjligt (alla som sett mina tidigare kontor vet att detta knappast är möjligt för mig dock)
Åh det är det bästa som finns, att plocka upp allt material, lägga blocken i fina högar och pennorna i olika färgglada burkar, sortera garnerna efter färg och ställa alla penslar i en kanna!
Nu är det inte långt kvar!
Vi har redan fått nycklarna till garaget och har flyttat det mesta av våra grejer, så nu väntar vi bara på att få tillgång till själva huset.
Tapetrullarna och färgburkarna står redo här hemma, ikea möblerna väntar på att bli ihop monterade och jag vill sätta tänderna i barnrummet!
Åh längtar ihjäl mig!

Just ja, det här skulle vara ett inlägg om hur jag ser ut idag (kunde inte fota utomhus för det regnade och det här va enda stället där det inte stod flyttlådor):

mintgrön

* Svart klänning, en gammal från MQ
* Mintgröna strumpbyxor, H&M
* Mintgrön stickad tröja, Gengåvan i Karlstad
* Svart basker, gammal som sjutton

2 Kommentarer

  1. Jag, som läsare, tycker den här flytten ska bli jättespännande. 🙂 Det riktigt märks i dina inlägg om ert hus hur mycket du/ni älskar det och det ska bli så kul att få ta del i ert husägande, plus att ni ska bli föräldrar också förståss. Ha ett riktigt bra 2014!

  2. Ville bara säga att a) du är så himla fin med magen, jag blir fortfarande lite lyckorusig för din skull när jag tänker på att det äntligen blev en bebis till slut, b) att det är så himla spännande med nya huset, och att c) det kommer att bli så himla bra det här, Anna! Huset, bebisen, livet, allt! Pepp på dig! 🙂 Stor kram från Malmö

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...