Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 26, 2012 | Huset, Kläder | 3 Kommentarer

Den här dagen började med att jag bestämde mig för att cykla till jobbet istället för att åka med Emil imorse.
Dels för att det är kanonväder men också för att det är så skönt att kunna ligga kvar i sängen en stund.
Det tyckte Fröken också:

Sen när jag gått upp och valt ut dagens outfit (det är så himla mycket roligare att klä sig nu när jag vet att jag ska visa upp det för er!) och jag var redo att cykla till jobbet, skulle jag bara hänga upp tvätten också. Luckan satt fast så jag tryckte på alla knappar jag kunde hitta och sen, klick, så gick den att öppna. Dock forsade femtioelva liter vatten över hela mig så det var bara att börja om och torka hela golvet, försöka ösa ur det mesta av vattnet ur tvättmaskinen och springa ut med två dyngsura tröjor och hänga upp dom i trädgården på tork. Suck!
Jaja, efter en snabb strumpbyxändring kom jag iallafall iväg och här får ni dagens outfit!

Klänningen är från loppis och detta är nog första gången jag använder den fast jag haft den i flera år. Jag har kortat den en decimeter en gång i tiden men sen har den bara blivit hängande. Eftersom den är genomskinlig som tusan så fick jag ha underkjol under som jag köpt i någon billighetsaffär en gång.

När jag rensade garderoben igår hittade jag mina sönderälskade gamla reebokskor. De fick åka på trots färgfläckar och att de är slitna som sjutton, men jag tycker det är lite av charmen. Jag har alltid haft en förkärlek för älskade skor, tycker det är så fint. Har massor av mammas skor som både hon och jag lagat men ändå inte kan slänga, bara för att de är så fina och sköna.
Ryggsäcken är en minikånken jag fått av min storebror i present och det är toppen med ryggsäck när man cyklar så slipper väskan åka in i hjulet (dessutom är den ju så fin!)
Strumpbyxorna är från MQ och som jag sagt tidigare, de har evighetsstrumpbyxor! Dessa är nog tre år och fortfarande hela!

3 Kommentarer

  1. Haha, det där med tvättmaskinen har hänt mig också. På sätt och vis var det bra för tvättstugegolvet behövde verkligen tvättas.

  2. Tokfin klänning och skorna tar mig tillbaks till tonåren…så nice.
    Fun fact, när jag såg den första bilden, lite snabbt på IG fick jag en kortslutning och trodde att det var min bild! Jag har en liknande bild där, med fågeltapet i bakgrunden, min katt i förgrunden och jag nyvaken. 🙂

  3. Så utrolig fin kjole:)
    og, haha, vaskemaskiner klarer å ødelegge det meste:p

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...