Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jan 13, 2014 | Kläder | 2 Kommentarer

Idag är det stora ”hurra-vi-har-köpt-hus-dagen” så då fick man piffa till sig lite extra!
Dock kommer jag byta om till målarkläder ungefär fem minuter efter att vi fått nyckeln i handen, men fram till dess ser jag ut såhär:

senapsgul

* Senapsgul tröja, röda korset
* Gulprickig kjol som Wenche sytt till mig med världens bredaste och mjukaste mudd som täcker hela magen!
* Rostfärgade strumpbyxor från Primark i London
* Blommig sjal som jag snott av mamma

2 Kommentarer

  1. Grattis grattis till huset!!!

  2. Hurra hurra för nytt hus till er! Fantastiskt när man äntligen får nycklarna till ett nytt boende. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...