Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 4, 2014 | Kläder | 2 Kommentarer

Nu börjar jag så sakterliga återgå till min vanliga kropp, eller nja, inte riktigt. Men jag kan iallafall börja ha mina kläder igen, såklart inte allt, men en del.
Konstigt nog är magen det minsta problemet, den återgick nästan på en gång till sitt gamla vanliga jag, fast en smula degigare. Det är mest de enorma matbehållarna jag släpar runt på som ställer till det i garderoben. Men jag antar att även det rättar till sig tids nog,

Jag vägrar bli en trikåmamma. Jag är så evinnerligt trött på trikå efter min graviditet så just nu vägrar jag allt vad tights och stora tröjor heter!
Jag vill ha jeans och skjorta, klänning med dragkedjor (det har inte gått alls de senaste månaderna) och jag vill ha strumpbyxor var och varannan dag nu när jag äntligen slipper ha dom bak och fram!

Här är iallafall min första dagens sen Knut kom!
Jag har en ny ”fotovägg” i min ateljé med ikeas ”bråkig”-tapet (som för övrigt va så jädra tunn att den blev hur bucklig som helst när den väl kom upp på väggen, så tur att det bara är i källaren)
Dåligt ljus och dålig skärpa, men just nu får det duga.
Byxorna köpte jag på asos redan när jag var gravid, så har inte ens kunnat prova dom förrän nu. Jag tror de kommer bli en garderobsfavorit, men jag tog extra stor storlek när jag beställde, så jag anar att de kommer bli större och större ju längre tiden går (kan man ju hoppas iallafall)

rosahängslen

 

* Byxor, Asos
* Tröja, Lindex
* Tapet, Ikea

2 Kommentarer

  1. Så himla fin du är i de byxorna Anna!

  2. Hej, du hur kunde du köpa de där sängborden till 70% rabatt, jag menar de är typ nya på Åhléns? Jag vill också

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...