Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 20, 2014 | Kläder, Loppis | 1 kommentar

Som jag skrev i förra inlägget så har Emma Sundh dragit igång ett våruppror där man helt enkelt trotsar vintern och kylan och klär sig i sina bästa vårkläder!
Himla bra initiativ, speciellt sådana här dagar när Emil är pappaledig och jag kan gå en hel dag, garanterat kräkfri!
Då valde jag att se ut såhär, klänningen är den jag köpte när jag var gravid med målet att kunna ha den sen när ungen var på utsidan. Det har redan hunnit bli en favorit i garderoben.

roskl

* Klänning från Asos
* Strumpbyxor från Lindex
* Sjal i håret från loppis

1 kommentar

  1. Så fint! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...