Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 27, 2014 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag har en ny klänning. En väldigt somrig sådan men vem orkar vänta på sommaren så den fick åka på direkt.
Jag köpte den på MQ´s outlet i Ullared. Där har både jag och Emil hittat massvis med grejer, bland annat Emils blommiga favoritskjorta. Vi har tydligen en smak som inte delas av alla eftersom vi kan fynda på outlets.

Idag är det min jobbdag, dvs Emil tar hand om Knut. Fast Knut och jag började morgonen med att somna ihop i soffan, älskar när han har sina små ben mot min mage (fast man vet att man nyss varit gravid när han kan trassla in sin fot i min navel)
Idag tänkte jag slå på stort och kanske lyckas få till ett porträtt till bloggen men det känns som den tid jag har går åt till beställningar och när jag väl ska teckna något eget så blir jag aldrig nöjd.
Vi får väl se om det dyker upp något porträtt under dagen eller inte helt enkelt.

ljusgulkl

3 Kommentarer

  1. Gillar också din frisyr. Och känn ingen stress. Det som blir det blir.

  2. HAHAHA, det där med naveln. Know the feeling. ;-D

  3. Tjusiga du! Älskar att kunna fynda på outlets och på reor! Det är toppenbra att inte ha samma smak som andra

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...