Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 31, 2014 | Kläder | 2 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag när tidningen varit här och fotat ett hemmahos-reportage. Förvisso fotade de inte mig så det hade ju kunnat kvitta men såhär såg jag iallafall ut.
Idag har jag gått en superlång promenad i vårsolen med Knut alldeles själv. Jag gillar att gå själv och tänka ut fiffigheter men när jag kom in till stan och tänkte gå ett liiiitet varv i affärer blev Knut vansinnigt (det blir han alltid i affärer) men så fort jag gick därifrån blev han glad igen. Typiskt.

Den här klänningen fick jag i födelsedagspresent av Vestis. Det står ju verkligen mitt namn på den och jag känner mig som en godis när jag har den på mig.
Nu räknar jag dagarna till man kan använda den utan strumpbyxor och med röda träskor till, då tror jag den kommer riktigt till sin rätt.

rosaorange

* Klänning från Lindex
* Kofta, Lager 157

2 Kommentarer

  1. Supersnygg klänning! Jag köpte systerklänningen, den med blommor och palmblad. Det var inte lätt att välja den randiga är ju precis lika fin. //sanna

  2. Den är så sjukt snygg den där klänningen. Jag har gått och dreglat utanför Lindex!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...