Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

apr 24, 2014 | Allmänt | 2 Kommentarer

Det bästa med Gudrun Sjödén kläder är att de är så färgglada! Där finns det minsann inga svarta jackor och diskreta mönster utan extra av allt vilket jag älskar (och min mamma är som en vandrande Gudrun Sjödén-reklampelare)
Den här klänningen köpte jag när jag var uppe i Stockholm sist. Den har den bästa färgkombinationen som finns, rött och rosa och dessutom prickig, man kan ju nästan tro att hon designat den bara för mig.
Den är sådär mjuk och slinkig och kommer bli en storfavorit, det är jag övertygad om.

rosagudrun

* Klänning Gudrun Sjödén
* Sjal MQ
* Träskor från Öland

2 Kommentarer

  1. Den är jättefin! Och snyggt med de röda skorna till! Plus, bra med långa ärmar, så att man kan ha den längre tid på året utan att frysa ihjäl… 🙂 Alltså jag blev väldigt avundsjuk nu.
    Ha det fint!

  2. Väldigt fin!
    Är också sugen på Gudrun Sjödén-plagg, t ex just nu, efter att ha fött mitt andra barn, den där bikinin som är jättehög i midjan. Den prickiga i olika färger. Har du provat badplagg från GS? Rekommenderas?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...