Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

maj 16, 2014 | Kläder | 3 Kommentarer

Åh herregud vilket blogguppror det blev igår, jag älskar´t!
När man sitter ensam som de flesta av oss bloggare gör så är det skönt när man kan hålla varann om ryggen för tillsammans kan vi faktiskt göra stor skillnad!

Och såklart, TACK för era kommentarer! Nu är jag proppfull med ny blogginspiration och pepp på att fortsätta!

Såhär ser jag ut idag när jag började dagen med frukostmöte, sen åkte jag och kollade in provtrycken av printen, gjorde lite ändringar och nu ska jag begrava mig bland pennorna för att börja med nästa printserie.

rosakjol

 

* Topp från Åhlens
* Mockakjol från H&M fast jag köpte den på tradera för 9 kronor!
* Strumpbyxorna har jag fått av mamma
* Skor, Nike

3 Kommentarer

  1. Åh, vart är strumpbyxorna ifrån?

    • Oj glömde visst skriva! Vet faktiskt inte tyvärr, har fått dom av min mamma

  2. Snyggo! Får nog dra fram min cerisa manchesterkjol nu!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...