Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

sep 26, 2014 | Kläder | 1 kommentar

Igår när jag cyklade hem på kvällen höll jag på att frysa ihjäl så nu är det officiellt höst.
När det är höst måste man köpa en ny stickad tröja, det hör liksom till. Så jag införskaffade den här stora oranga saken som är hur varm som helst.
Så idag ser jag ut såhär:

orangetröja

* Tröja, H&M
* Tights, H&M (pinsamt att erkänna men detta är mina gravidtights men de är så himla sköna och i perfekt material som gör att inte tröjan hakar fast)
* Happysocks

1 kommentar

  1. Å vad saknat dina dagens outfit! Underbar tröja. Älskar stor tröja och leggins

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...