Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 27, 2012 | Kläder | 9 Kommentarer

Dagens är inget märkvärdigt idag, hade tio minuter på mig att göra mig iordning imorse och på den tiden hann jag klippa av ärmarna på skjortan, platta luggen och sminka mig.

Dagens outfit består iallafall av:
– Skjorta med avklippta ärmar från vero moda
– Jeans från cheap monday
– Skorna är samma gamla slitna som igår och stolen vet ni ju hur det kom till nu!

9 Kommentarer

 1. Cool du ser ut Anna! =)

 2. Fränt! Måste prova avklippta-skjortärmar-grejen! Ser oerhört bekvämt och schnyggt ut! 🙂

  • Det är en superlätt piff-knep! Jag har klippt av typ alla haha!

 3. Snyggt!!!

 4. Jag gillar att det är lite 50-tals vibbar över outfiten ^ ^

 5. du är så himla fin i dina färggranna kläder. älskart. kram

 6. Igår morse var det så fruktansvärt grått och blåsigt och regnigt ute och då tänkte jag på dig & dina färgglada kläder – och inlägget du skrev tidigare om just det kontra svarta kläder.

  Så jag tog på mig min chockrosa, glansiga, stora jacka från Monki med regnbågsfärgade blixtlås och tänkte att dagen kanske skulle bli lite, lite mindre grå och regnig bara jag kom gående på stan med min chockrosa jacka! 🙂

  Dessvärre blev dagen inte gladare och folk stirrade bara konstigt på mig så jag blev lite sur. Tråkigt att folk inte kan uppskatta färger, tycker jag. Så himla tråkigt! Fast vad vet jag – dom kanske blev jätteglada av att se min rosa jacka, innerst inne? 🙂

  • Heja dig! Det tror jag absolut dom blev….innerst inne!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...