Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jan 30, 2015 | Allmänt | 1 kommentar

Idag ser jag ut såhär i ny traderafyndad kjol som jag känner på mig kommer bli en storfavorit.
Snart snart snaaaart är det vår så man slipper strumpbyxor, ihop med randigt linne och swedish hasbeens tror jag den här kjolen kommer göra succé i sommar!

Idag har jag fått sån himla inspiration och har köpt ett superstort papper, så nu jäklar ska här tecknas!

grön

* Kjol från tradera (Lindex egentligen)
* Skor från Erikshjälpen
* Tröja Lindex (lngtar så efter att få ha randigt på mig sen när brösten är mindre, can´t wait)
* Glasögon i trä, från Smart eyes

1 kommentar

  1. Du är alltid så härligt färgsprakande. Det gör mig glad!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...