Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

apr 29, 2015 | Kläder | 4 Kommentarer

Nu när mina bröst är lite mindre tycker jag helt plötsligt att det är jätteroligt att klä på sig igen. Kläderna sitter bättre, det stramar inte och knapparna går att stänga.
Så det kanske är dags att damma av klädkategorin lite och visa att jag faktiskt börjat klä mig i annat än stora tröjor och tights.

Min kompis ska till London imorgon och frågade om jag ville ha något. Ja, massvis!
Jag längtar verkligen efter att få köpa nytt och rensa ut allt som är för stort.
Jag tror det märks både på hur jag klär mig och i hur jag mår efter operationen. Betydligt bättre med andra ord!

rosa

 

* Rosa klänning, gammal favorit från H&M
* Rosa stickad tröja, Erikshjälpen
* Platåsneakers från Urban outfitters
* Väska Åhlens

4 Kommentarer

  1. Vad fint att höra att det har blivit roligare med kläder igen efter operationen. Kan verkligen tänka mig det, gömmer mig själv i stora tröjor för att dölja brösten. Älskar den här outfiten. Och du ser så glad ut. <3 Strålande.

  2. Som storbröstad sedan tidiga tonåren har det där varit en ouppnåelig dröm för mig. Att ha på en tröja utan att looken domineras av en oproportionerlig överkropp. Att vara lite nätt och lätt upptill och kunna tvärspringa iväg utan att måsta tänka på att hålla fast brösten.. Grattis, jag tror jag förstår din lycka just nu!

  3. Får jag fråga hur det blir om ni skulle vilja skaffa ett till barn? Kommer dina bröst fungera att amma med då? Kommer dom eventuellt kunna öka igen till en väldigt stor storlek? Har du fått väldigt stora ärr?

  4. Det tar emot så mycket att säga detta, för självklart var du så himla snygg innan också, men PAOW vad snyggt det blev! Alltså med mindre bröst. Det ser mer ut som du.
    Nu har ju jag samma problem som du, kanske därför jag ser det så.. 🙂
    Kul att du trivs!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...