Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

apr 30, 2015 | Kläder | 3 Kommentarer

När jag gick till jobbet imorse funderade jag på hur jag skulle beskriva min stil. För nu känns det som att jag har hittat tillbaka till mig själv, efter en graviditet och barnfödande. Det tog en bra stund men det är fint att ha landat och ”hittat hem” igen.

Min stil är lite som Ika i rutan möter lilla My och tillsammans badar de i färg. Ungefär så.
Jag känner mig mycket mer hemma i färger och mönster än i jeans och t-shirt (även om jag gillar det också)
Det känns som jag kan försvara mig bättre, har lättare att hitta svar på tal och komma på braiga ideér när jag klär mig såhär än i tex svarta kostymbyxor.

Mitt värsta var när jag hade ”ett riktigt jobb” och var tvungen att ha pikétröja.
Jag skulle aldrig frivilligt välja att ha på mig det, de är korta och breda, stela och så långt ifrån min stil man kan komma.
Många skulle nog kalla min stil för utklädd. Men jag har aldrig känt mig så utklädd som jag gjorde i pikétröja.
Hela min personlighet togs ifrån mig när jag inte fick klä mig som jag vill. Man blev liksom instängd.

Nu får jag klä mg som jag vill och det är en av de största fördelarna med att vara egen. Det enda kravet jag har på min anställda (alltså mig själv) är att hon måste ha läppstift.
Någon jävla ordning måste det ju ändå vara på jobbet!

prickig

* Tröja, Weekday
* Hatt, H&M
* Kjol, Erikshjälpen
* Skor, Urban outfitters

3 Kommentarer

 1. Gillar din klädsel 🙂 älskar svart och rött i kombination och har det ofta själv!
  Håller fullständigt med dig angående pike´tröja,usch verkligen! 🙁
  Är så långt i från min stil man kan komma också för övrigt.

 2. Jag älskar din stil!! Förstår dig verkligen med det där att känna sig instängd i vissa kläder.. Som piké tex eller strama skjortor!
  Ha en fin fredagskväll!
  //Anna

 3. Underbart!

  Hur mår du efter op nu, i kroppen alltså? Vill så gärna göra samma op. Är en minimänniska, så mina bröst (E-kupa) blir så stora 🙁 Ser inte alls proportionerligt ut. Hatar dem, men är rädd för smärtan. Plus ska vänta tills vi är färdiga med bebisar, hade turen (eftersom jag vill amma) att få ett amningsgeni till bebis, trots att han vägde lite dryga 2,5 kg bara.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...