Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jul 17, 2015 | Kläder | 4 Kommentarer

Idag lägger jag det sista teckningsdragen på beställningarna och sen packar jag ner pennorna för några veckors semester!
Jag har på mig min nya Orkanliaklänning dagen till ära, dock var det egentligen för kallt kände jag imorse när jag cyklade till kontoret, men är det semester så är det!
Igår köpte jag en ny bok, love at first stitch. En bok om hur man syr sina egna kläder. Jag har ju mest sytt till Knutte och varje gång jag försöker sy till mig så blir det bara skit av alltihop.
Men nu ska jag alltså göra ett nytt försök, perfekt eftersom i ska på tygresa nästa vecka. Låg vaken halva natten och skrev upp saker jag måste köpa. Sen jädrar ska här sys! Kanske flyttar jag ut symaskinen på altanen över semestern?

På tal om egna kläder så vet ni väl att man kan beställa kläder från Orkanlia så syr hon upp precis som du vill ha det, efter dina mått och i fina retrotyger. Så himla bra grej!
Bor du i Stockholm kan du gå in så tar hon dina mått på plats. Men jag som inte bor där mailade bara in dom och sen efter någon vecka så dök den här klänningen upp i min brevlåda. Sitter som en smäck!

orkanlia

4 Kommentarer

 1. Åh tjusig!

 2. Jättefin! 🙂
  Tänkte på det när du visade dina marimekkokläder, Varför syr du inte själv i stället du som syr så bra, billigare och så kan man använda vilka tyger man vill?!?
  Men nu fick jag ju svaret att det bara blir skit av alltihop när du syr till dig själv,synd! 🙁
  Men eftersom du får till det så bra till Knutte måste det ju gå att få till så du kan sy lika bra till dig själv med, hoppas boken är bra, lycka till!

 3. Åhh vilken underbar sommarklänning!! Ska kolla upp detta, vill oxå ha! 🙂 ha en skön semester!

 4. Jättesnygg klänning, jag handlar med på Orkan Lia och är supernöjd med klänningarna. Men, jag har blivit sugen på att kunna sy lite själv också och håller precis på med Margot – pyjamasbyxorna – i Love at First Stitch – imorgon blir de nog klara, håller tummarna för att de ska bli bra 🙂

  Ska bli roligt att se vad du sytt till dig själv sen, lycka till och trevlig semester! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...