Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jun 14, 2016 | Huset, Kläder | 2 Kommentarer

Igår fick jag en present av Vestis, som i sin tur fått den av sin mamma, nämligen en randig Gudrun-tröja!
Det finns inget mönster som är så välrepresenterat i min garderob som just randigt (möjligtvis prickigt då) så den här kommer absolut bli en favorit!
Tack Vestis och tack Vestis mamma!

gudrun

Här poserar jag i vårt köksrenoveringskaos, dvs framför ett gammalt blytungt element. Men vi har i alla fall nya gipsväggar tack vare min händiga man. Här kan ni förresten se en intervju med Emil om hur han byggde vårt utekök. Och ja, han pratar väldigt mycket småländska!

2 Kommentarer

  1. Haha det är ju roligt att man funderar på såna saker som hur Annaritars man låter. För jag har tänkt på det fler än en gång!!

  2. Finfin tröja också!! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...