Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

mar 28, 2012 | Hår, Kläder | 8 Kommentarer

Mina dagens outfit bilder blir alltid så hiskeligt fula, mitt kontor är ju inte större så jag får liksom aldrig med både huvudet och fötterna! Nu fick jag dessutom med halva inredningen istället. Kanske måste tvinga Emil att börja fota det på morgonen innan vi åker till jobbet istället, så det blir lite ordning på torpet.

Så ursäkta för de riktigt skruttiga bilderna, men kläderna är iallafall följande:
– T-shirt från Monki som bara får komma fram när det är varmt. Aprikos är liksom inte särskilt passande på vintern
– Shortsen är från H&M´s garden collection och egentligen för stora för mig men vad gör det, nu klämmer de iallafall inte sönder min stackars mage.
– Skorna är mina favoriter från H&M. De är hur bekväma som helst och gör dessutom en kortis (1.68 cm) som mig några cm längre!
– Strumpbyxorna är från MQ såklart


Roligt dessutom att ni skriver kommentarer om hur ni minsann vågat ta på er lite färg när ni går ut numera, blir så himla glad att höra att färgen sprider sig över landet! Heja!

Måste tipsa alla blondiner där ute också, jag har gått och gruvat mig över att mitt hår varit så hiskeligt gult på vissa ställen sen jag färgade det själv men jag har inte haft råd att gå till frisören och fixa till det. Men igår slog jag till på ett silverschampo från sachajuan och tro det eller ej men det funkade faktiskt riktigt bra! Håret är betydligt mindre gult och fick en mer ”krispig” färg. Dessutom luktade det jättegott (till skillnad från mitt gamla silverschampo som luktade väldigt fuffens)
Jag köpte mitt på Åhlens för 160 kronor (och nej, jag är inte sponsrad och skriver detta för att jag ”måste”)
Tyvärr har jag ingen ”före-bild” men såhär ser det iallafall ut nu efteråt.

8 Kommentarer

 1. Men sedan när är 168 cm kort?! Det är väl inte kort heller?

  • Näe det är klart, fast de två damerna jag brukar umgås med är 1.85 båda två. Känner mig som en myra i jämförelse!

 2. Tänkte precis samma sak! Är själv 1.57 och blev nu lite ledsen när insåg att 1.68 tydligen är ”kort”. Då måste jag vara dvärg.

  • Nejdå! Det är som sagt bara jag som umgås hela dagarna med superlånga personer, så jag är så van att bli kallad kortis så jag har liksom intalat mig att 1.68 är kort fast det ör det ju såklart inte

 3. kort, nä du!
  det är bara dina vänner som är långa…

 4. Åh vilka fina skor! Älskar dem!

 5. det schampot måste jag testa. mitt hår är supergult och har verkligen inte råd att gå till frissan…suck. tack för tipset 🙂

 6. Åh, är skorna från H&M i år? Superfina.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...