Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

apr 12, 2012 | Kläder | 6 Kommentarer

Imorse kände jag mig lite mer peppad inför färg än igår och när jag möttes av era fina färgkombinationer på mailen så blev jag på ännu bättre humör!

Skicka in fler nu, det står ju en teckning på spel, glöm inte det! Maila maila maila!

Jag har på mig:
– Min favoritklänning från asos
– Strumpbyxor från MQ
– Skärpet är mammas gamla
– Väskan är en present från min morbror
– Skorna är köpta i New York och är mina bästa skor, det är finsko-Vans och jag köpte dom för 120 riksdaler!
– Sjalen i håret har jag fått i present från Come Again 

6 Kommentarer

  1. Fint! Jag blir verkligen inspirerad av dina färger. Min garderob går i grått, blått och rosa. Jättetråkigt. Ska nog hoppa på din utmaning så jag får lite färgladare vardag

  2. Hej! Jag har ju tänkt vara med i din tävling såklart, som sagt det står ju en teckning på spel!! Men umeå är så gråmulet regnigt, trist och tråkigt idag att jag totalt tappade motivationen. Jag pluggar på distans så jag har inte ens haft en anledning att gå utanför dörrn. Egentligen borde jag ha klätt upp mig lite för man blir ju alltid piggare då, men det blev pyjamas hela dan…

  3. Shit va fiiiint! Oj vad avundsjuk jag blev, vill också ha en så söt klänning. Ljuvligt med färg! Håller med isa om att du påminner om en jordgubbe 🙂

  4. Åh vad fint, såhär vill jag också se ut. Jag tycker att din blogg är suverän, så inspirerande, så lantlig. Ljuvligt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...