Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

apr 24, 2012 | Kläder, Loppis | 5 Kommentarer

Idag är en bra dag.
Jag började med sovmorgon, sen drog jag upp rullgardinen och möttes av SOOOOL! Äntligen!
Så jag tog på mig min finaste sjömansklänning och cyklade till jobbet.

Dagens kläder:

– Sjömansklänning från Jumperfabriken  (Emily har en likadan fast blå!)
– Träskor från Swedish Hasbeens  som jag köpte på loppis i helgen, för FEMTON (!!!!!) kronor! Det bästa är att jag inte ens såg det utan bara köpte dom för att mina träskor är utslitna, sen på vägen ut såg jag minsann att det var mitt livs bästa loppisfynd jag gjort!

5 Kommentarer

  1. Lyckliga du! Vilket superfynd!! Jättesnyggt!

  2. Åhå skepp ohoj! Verkligen snygg klänning (skorna med)!

  3. Åh, vill typ äta upp dig.

  4. Vad fin du är! Klänning, skor och hela paketet. Och nu känner jag att det är helt okej för mig att jag har på mig min lika röda klänning på en studentfest om en dryg månad. Önskar bara jag kunde göra värsta loppisfyndet också!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...