Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

maj 2, 2012 | Kläder, Loppis | 4 Kommentarer

Det här är lögn, jag har inte alls på mig det här idag. Men jag HADE på mig det imorse, tills jag insåg att det var alldeles för kallt att cykla i så jag bytte till jeans (känner mig som i reklamen ”hej, jo jag har bytt till jeans” har ni sett den?)

Om ni tycker min hudton drar åt det knallrosa hållet, så stämmer det helt och hållet. Efter valborgsfirandet i måndags satt vi ute i trädgården hos våra kompisar dagen efter. Det resulterade i att jag bytte färg, från ljusvit/turkos till grisrosa.
Men det lägger sig förhoppningsvis om några dagar.

Dagens kläder är iallafall en t-shirt från lager 157 och min bästa sommarkjol som är från polarn och pyret och jag köpte den på en loppis för 10 kronor!
Den är perfekt med fickor, sval och i perfekta längden. Alldeles ypperlig att åka på loppis i, dra över baddräkten eller helt enkelt bara känna sig som en cirkus vilken vardag som helst!

4 Kommentarer

  1. Supersnyggt! Älskar kjolar och klänningar med fickor 🙂

  2. Du såg bara fräsch och snygg ut!! 🙂

  3. Anna!! Vilken underbar kjol! Den verkar perfekt på alla vis därför är jag fräck och frågar om det finns en chans att du kan skicka måtten? Eller nåt så man kan härma?:)

  4. Fantastisk kjol! Som en cirkus, ja!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...