Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

maj 14, 2012 | Kläder | 2 Kommentarer

Jag kompencerar helgens dåliga bloggande med tre inlägg på raken!

Tänkte bara visa min nya parkas jag köpte i lördags hos Gudrun Sjödén!
Jag vann ju ett presentkort med min stol (på bilden) jag gjorde som ni kanske minns, i helgen utnyttjades det och det var så hiskeligt roligt att bara få gå in och välja och vraka!

Det resulterade alltså i bland annat den här jackan, som har knallrosa foder i luvan och orange på knappslån.
Jag älskar´n! (när jag ringde till mamma för att jubla över mitt fynd, så visade det sig att hon har en likadan, fast grå med grönt foder!)

Resten av outfiten är:
– Vita promenadskor med röd sula från Din Sko (jag och Emil har likadana, fast hans är mörkblå)
– Tights-byxor från HM
– Randiga strumpor från Happy Socks

 

2 Kommentarer

  1. Så fin! Jag gillar att man kan dra åt så att den markerar midjan. sånt tycker jag är en fin detalj.

  2. Hej! Vill bara säga TACK för inspirationen! Din Gudrun Sjödén-stol är riktigt fin, och den hjälpte mig att komma på vad jag skulle göra med våra tråkiga köksstolar..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...