Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

jun 13, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Jag har kännt mig lite nere på sista tiden, trött och hängig. Så igår stannade jag hemma och sov, precis hela dagen!
Väldigt välbehövligt och nu känner jag mig bättre. Skönt att vara tillbaka på banan igen för jag har alldeles för mycket att göra för att ligga hemma och sova just nu!

Här är dagens outfit, nu är solen tillbaka så mina vita ben är ute och luftas lite.

Kläder:
– Klänning med katter på, från H&M
– Orange manchesterjacka från Levi´s
– Skor, Swedish Hasbeens
Och till det, mormorupprullat hår.

Nu ska jag åka och äta lunch på vandalorum och sen åka på inredningsuppdrag!

Hurra för soliga, roliga onsdagar!

4 Kommentarer

  1. Tjusig outfit! Bra att du unnar dig paus i vardagen ibland!

  2. Åh, vad fint! Kan inte du visa hur man mormorupprulalr håret?

  3. Ja, hur lyckas du sätta upp håret så fint? 🙂

  4. Gud vad jag känner igen mig i den där känslan av att bara inte riktigt orka. Vilja stanna hemma. Jag vet att jag tveklöst gjort det om jag inte hade varit totalt uppbokad med plåtning/inspelning hela veckan. Då är det ju liksom bara att stiga upp. Annars sitter man i skiten. Men i helgen ska jag rita, låta Mikael massera mina trötta fötter och kanske umgås med någon. Om jag får lust. För det är vad jag vill. Och behöver.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...