Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färglösa Outfit!

mar 28, 2014 | Kläder | 1 kommentar

Jag har sällan svart på mig. Typ aldrig.
Men så såg jag den här klänningen på H&M och kunde inte låta bli, en typiskt bra vardagsklänning (dessutom urringad i ryggen vilket är fint)
Jag är lite i ofas när det kommer till dagens outfitbilderna, det här är nämligen gårdagens och gårdagens är egentligen tre dagar gammal, men det kvittar ju.

svartkl

* Klänning H&M
* Strumpbyxor Lindex
* Skärp MQ
* Glasögon Saltopeppar.se

1 kommentar

  1. Snygga klackar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...