Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Fredagsporträtt!

sep 30, 2016 | Teckningar | 6 Kommentarer

Är det någon man ska teckna på en fredag så är det väl ändå Sandra Beijer?! Hon är ju liksom fredagar personifierad tycker jag.
Även denna är tecknad med Polychromospennor på Cansonpapper.

Idag har jag varit hos läkaren och kollat i halsen. Ni vet att jag skrev för ett tag sen att det känns som jag har nått som sitter fast i halsen. Nu har det gått en månad och jag får spader för det är så jäkla störande! Så idag har jag varit där och han har petat med diverse verktyg i min hals och jag har hållit mig från att spy rakt ut (kväljde så tårarna rann) men han såg inget dessvärre. Jag som hoppades på att han skulle hitta en gammal gaffel eller nått, lirka upp den och jag kunde bli bra igen.
Men han tog diverse prover som vi väntar svar på så nu hoppas jag verkligen de visar nått, för är det inte ändå himla jobbigt att ha ett problem som de inte hittar något svar på?! Jävla hals.

Idag är det fredag som sagt och jag ska gå på after work med kompisar och min familj.
Förut var fredagar min värsta dag, pga att jag tycker det är så himla roligt att jobba och ville egentligen aldrig ha ett jobbavbrott. Men just nu tycker jag mest att det känns skönt att tänka på nått annat emellanåt.

Här kommer i alla fall dagens fredagsporträtt, enjoy!

sandra2

6 Kommentarer

 1. hej!
  Jag hade också nåt märkligt i halsen, kändes som det satt något torrt där som ej gick att svälja ner. Visade sig vara reflux, fick äta omeprazol och sen vart det bra. Hoppas du blir bra fort!

 2. oh… Det där med att det känns som att ngt sitter fast i halsen känner jag igen.
  Googlade och läste forum som en galning för jag höll på att bli tokig. Som alltid när man läser forum så tror man att man har det allra värsta. Reumatism var det jag kom fram till. Påpekade detta för en läkare som skakade på huvudet… Sen över ett år efter att det som ”satt fast i halsen” lossnat så såg jag någonstans att det kan bero på stress. Ett symptom på psykisk stress… Troligen så sitter inget i halsen utan det känns bara så och ju mer man harklar sig och pillar runt så kan man ju bli irriterad i halsen och så håller det på… Så kanske ditt försvinner om du ser till att koppla ner och av litegrann. Jag insåg ju senare att jag hade flera stressymptom, typ ryckningar i ögonbryn, sömnproblem, spänningshuvudvärk mm men insåg ju inte förrän den psykiskt stressiga perioden var över, att allt det där berodde på stress.

 3. Åhh så fint! <3 😀

 4. Var det en foniater du träffade? Hade hen en maskin (stroboskop) så hen såg dina stämveck? Om inte, fixa dig en remiss till sådan (+ till logoped) Du gör helt rätt som söker vård! Hals/röstproblem som består mer än två veckor ska alltid följas upp! // logopeden

 5. Anna!
  Jag hade precis samma för några år sedan. Kändes som jag hade något i halsen. En ”flärp” beskrev jag det som. Jag harklade och kliade och drack helt kopiösa mängder vatten för att bli av med det. Utan resultat såklart.

  Sen gick jag också till en specialist som inte såg något men sa att jag kan ha torra slemhinnor. Det verkade stämma eftersom jag har som mest problem när det är torr luft, om jag är inne mycket etc. Men det gjorde ju inte saken bättre direkt så efter ett tag gick jag till en astmasköterska.

  Jag har en gammal astma i botten och det visade sig att när jag började behandla astman med kortisoninhalationer så vips var ”flärpen” borta.

  Kanske är det något för dig att kolla upp.

  Ps. specialistens råd var bara att dricka mer(!) vatten…s.u.c.k. ds.

  Kram!

 6. Det kan ju vara en polyp som du har. Tror att det är en liten körtel som svullat (inget farligt alls) Jag hade det när jag var liten och vågade inte att äta då jag trodde jag skulle sätta i halsen. Den blev bortopererad på typ en kvart sen var allt bra 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...