Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Hår!

aug 29, 2012 | Hår, Kläder | 7 Kommentarer

Igår var det ju äntligen dags att klippa sig, som jag väntat! Egentligen ett helt år för jag har varit sugen så länge men behövde ju evighetsspara för att kunna få upp ”bollen” på bröllopet. Men nu när allt bröllopstjosan är ur världen fick jag äntligen sjunka ner i stolen och bli korthårig igen!

Direkt när hon satte saxen i det kände jag mig som mig själv igen, mitt hår är verkligen inte gjort för att vara långt och inte för att sparas heller för den delen, det är bara stripigt och hopplöst så det var så skönt att få bli gamla vanliga Anna igen.

Vi gjorde det kort på båda sidorna och i nacken, men sparade luggen och längderna där uppe, ungefär samma frisyr som Emil har kan man säga, fast längre. Så nu kan jag ha det både uppåt och neråt och hit och dit och jag är så HIMLA nöjd!

När jag sen var klar frågade frisören om jag hade lust att ställa upp som färgmodell då de skulle ta in nya färger och behövde någon att prova på.
Jag var (och är med för den delen) en smula skeptisk då jag int evill ha både fräsig frisyr och fräsig färg, det kan bli lite mycket då kan jag tycka. Men jag sa iallafall ja, så får vi se om jag gör det eller inte. Hon föreslog rött, jag föreslår brunt. SÅ vi får väl se vad det blir. Egentligen gillar jag det som det är nu.
Vad tycker ni?

Jackan är från Grandpa
Skjortan från Cubus
Jeansen är från Lindex (vet ni att de har världens bästa jeans? Om ni inte provat så gör det!)
Skorna är från skopunkten och mina nya trotjänare

 

7 Kommentarer

 1. Ursnyggt!

 2. Men snygg brud änna! Du passar i kort tokigt bra.

 3. sjukt snyggt! jag velar och drömmer och funderar och drar i håret för att se om jag ska sakna det. bestämmer mig aldrig dock. kanske vågar nu!

  • Gör´t! Det växer alltid ut igen!

 4. Jag var på Lindex i helgen och tänkte prova lite jeans, eftersom jag är i stort behov av nya. Letade och letade, men hittade bara en modell som fanns i 34-längd. Provade och dom var sådär, inte alls vad jag letade efter tyvärr 🙁 Prislappen gillades iofs, men får leta vidare!

  Älskar nya håret, verkligen höstpiffigt och passar dig superduper!

  • Prislappen är toppen haha, längdproblemet har ju inte jag, jag hade snarare behövt 25 i längd med mina minikorta ben

 5. Det blev huuur bra som helst!! Alltså, jag tycker att färged du har nu är perfekt till dig! Och som du säger, det skapar balans till din frisyr. Du skulle passa väldigt bra i rötthår men om inte du känner dig taggad på det tycker jag du ska tacka nej och vara sjukt nöjd med ditt hår som det är nu! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...