Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Hår!

aug 31, 2012 | Hår | 3 Kommentarer

Nu är det officiellt höst. Det märks när man går ut.
Så helst av allt skulle jag bara kura ihop mig på mitt kontor och aldrig gå ut, men det måste jag tyvärr för att kunna fixa färdigt jobb jag håller på med.
Ikväll ska vi tända i kakelugnen, dra på oss raggsockor och laga extra god mat.
Åh jag längtar.

Imorse lockade jag håret med min locktång (ni vet sån där med två pinnar som ligger i en vågig metallgrej) tycker det blev riktigt tjusigt!
Vad tycks?

 

3 Kommentarer

  1. Gilla, bigtime! 🙂 (tänkte skriva på ditt förra hårinlägg att det skulle va så snyggt om du lockade/vågade håret, oxå gjorde du det 🙂 klockrent))

  2. Superfint, en sån frisyrbild jag vill ta med till frisören och säga: klipp så här!

  3. Jättefint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...