Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Höstiga Outfit!

sep 17, 2015 | Kläder | 1 kommentar

Ett säkert hösttecken är att jag köper senapsgula strumpbyxor. Händer varje år.
Men inte i år för nu tänkte jag att jag antagligen hade kvar några sedan tidigare år, men för att kompensera köpte jag en halsduk i samma färg (och en klänning med för den delen)

Hösten är min bästa klädtid. Älskar halsdukar, tjocka strumpbyxor och rejäla skor. Speciellt till klänning.
Jag måste också göra något åt mitt extremt ledsna hår. Jag funderar på lugg. Det piggar ju upp vem som helst.

blommig

* Klänning, H&M
* Strumpbyxor, Åhlens
* Tubhalsduk, H&M
* Kängor, Kavat

1 kommentar

  1. jag klippte lugg för en månad sen. Ångrade mig dagen efter. Fy vad jobbigt det är. Så nu vill jag att den ska växa ut rekordsnabbt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...