Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Höstiga Outfit!

sep 15, 2014 | Kläder | 2 Kommentarer

Det här är snarare en häromdagens men det är ju inte så noga.
Idag har jag varit hos sjukgymnasten som verkar hittat felet i ryggen och nu är det bara att träna och öva och träna och öva och träna och öva så kommer det förhoppningsvis bli bra igen!

Vinnaren av porträttet är utsedd och jag har även startat en ny instagram som heter annaritar_illustrations där det bara är teckningar och inga bilder på Knut, loppisfynd eller sånt där vardagligt. Kolla in det vettja!

Lovar att visa lite nya teckningar här under veckan också, ska bara få barnet att somna så jag hinner teckna lite! Håll ut!

littlephant

* Tröja, lånat Emils
* Skjorta under, H&M
* Kjol och strumpbyxor, H&M
* Skor, Vans
* Glasögon, Smart eyes
* Väska, Littlephant

2 Kommentarer

  1. Hej! Jag hittade till din blogg via instagram, och vill bara fråga varifrån din sons superfina tights med blommor kommer? Älskar dem! Känns mer ”okej” att fråga här på bloggen av någon anledning, instagram känns mer ”privat”… 😛 är hur som helst glad att jag hittat din sida – älskar dina bilder!!!

    • De är från h&m!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...