Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Jobb!

aug 22, 2013 | Tankar och Vardag, Teckningar | 1 kommentar

Idag har jag:

* Fått öletiketten godkänd, med beröm och blivit bjuden på godaste pannbiffen som extra tack.
* Bjudit Cissi på grattis-på-trettioårsdagen-glass på stan.
* Gjort klart ett jättejobb med nio A3 porträtt till en tandläkarmottagning som jag jobbat med i flera månader.
* Ätit en tårtbit.
* Cyklat till jobbet, 8 kilometer som kändes som fyra mil.
* Lånat Emils ankartröja och sen beställt en egen likadan fast med knappar inför kommande höst.
* Målat akvarell, mycket ovant.
* Svarat på frågor till Expressen.
* Hämtat ut ett recept på apoteket.
* Postat en teckning (skickar numera rekommenderat, så vi slipper vikta porträtt i framtiden)
* Fått ett nytt uppdrag.
* Längtat efter en tupplur.

wip

1 kommentar

  1. Du är helt grym Anna! Tusen järn i elden & allt blir så himlans bra…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...