Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Känsla!

okt 12, 2008 | Tankar och Vardag | 13 Kommentarer


Såhär känns det just nu.
Det finns absolut ingen bättre känsla än att vara nykär, när man saknar den andra personen bara han lämnar rummet.
Jag är knäsvag.

13 Kommentarer

 1. Skulle du vilja rita av mig ? ^^

 2. Inte Guitar Hero längre?

 3. Det är konstigt vad man kan sakna en känsla och ett tillstånd så..

 4. Nej ingen mer Guitar Hero.

 5. Bedårande!

 6. Klickade in på bloggen och måste bara säga att du är helt gudomlig på att rita 🙂

 7. Bra att du hittat kärlek efter GH igen! (jag är gammalt syster b.-fan) glad för din skull. Och lite avis såklart, kärlek under hösten är fint!

 8. ååh, jadu. å vara nykär är verkligen superhärligt, totally 🙂

 9. asså vad ska man säga inga ord! du ritar så fint! jag har faktist kollat in din blogg varje dag, och du ritar så fint så att det är inte sant. Fattar inte hur du kan rita så fint. Ha en bra daag pusshej! / Rana

 10. This is the first time I’ve been to your site, and wow, everything is amazing!!

 11. Shit vad du är duktig! Skulle vilja rita som du!! Vad använder du för program och så! Kolla gärna in på vår blogg

 12. Gillar verkligen denna bilen. Det äe helt klart en känsla du förmedlar 🙂 Riktigt fin.

 13. Hahha, jag som pratade känslor om den förra bilden!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...