Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

maj 3, 2017 | Kläder | 2 Kommentarer

Nu har jag äntligen hittat en plats där jag kan fota vad jag har på mig, där det inte är en massa annat krafs i vägen.
Ska bara lära mig att få med både hårknut och fötterna på bilden, men men, det är ju en värdslig sak.
Jag vet inte om ni gillar klädbilder, själv älskar jag det hos andra och gillar att kolla tillbaka i mitt eget klädarkiv, så jag hoppas ni i alla fall står ut med den här sortens bilder.

Såhär ser jag ut idag i alla fall, min garderob har skalats av avsevärt och nästan alla vippiga klänningar är undanstoppade.
Såg att Elsa skrivit några inlägg om sin nya stil och jag kan absolut hålla med om att jag bytte stil efter att jag fått barn.
Tror jag också ska knåpa ihop nått pinterestcollage med inspirationsbilder för min stil, så tack för tipset Elsa!

aston* T-shirt från Trend House (Only)
*Byxor, Rodebjer
* Skor, Vans
*Sjal i håret, Mes Dames

2 Kommentarer

  1. Så snygga byxor! Vad heter modellen och hur är de i storlekarna?

    • Aston heter modellen och jag har small på mina och är en typisk 38 i storlek. Det är resår i midjan så man kan nog va både större och mindre för att ha dom!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...