Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

maj 13, 2017 | Kläder | 4 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag (falskt, för såhär såg jag ut igår)

hängslen
* Nude t-shirt från Trendhouse (jag älskar den här, har fyra olika färger, gäller att passa på när man väl hittar en perfekt t-shirt)
* Hängselbyxor från Lindex
* Skor från Soc
* Min avdammade gamla Casio-klocka som jag hittade i en låda

4 Kommentarer

  1. Din hårfärg då! ????????????

  2. Älskar hängselbyxorna! Är det länge sedan du köpt dem? Kollade precis på Lindex att de inte fanns 🙁

    • Dessvärre har de några år på nacken. Men såg att Gudrun Sjöden faktiskt har nått liknande i år!

      • Tack snälla för att du svarade???? /Mia

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...