Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

maj 18, 2017 | Kläder, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Första dagen som barbent 2017! Wihooo!
Idag sägs det att det ska bli 25 grader varmt i Värnamo och imorse när jag och Knut cyklade till dagis var det inte ens lite kallt, trots bara ben. Nu börjar det!

Idag är för övrigt en strålande dag för min mamma kommer hit.
Vi ska hänga några dagar, gå på karneval och strosa runt med Knut, innan vi åker till Tjörn på söndag och målar i ateljén vi hyrt!
Livet alltså!

blå

* T-shirt och solglasögon, Moss Copenhagen
* Skinnjacka, MQ
* Kjol, Vero moda
* Skor, Soc
* Väska, Littlephant

Angående tågluffsinlägget så märks det verkligen att bloggvärlden är bra på att romantisera och bara berätta det bästa, för när jag var ärlig med hur jag upplevde det, både det bra och det dåliga, så fick jag genast kommentarer om att någon annan som uppskattat det mer borde vunnit. Så himla trist inställning när man inte ens kan vara ärlig längre utan att uppfattas som otacksam och missnöjd.
Vill i läsa om rosa fluff och drömbloggar så är inte det här rätt plats, jag kommer berätta om skavsår mellan låren, grus i skorna och villkorslös kärlek, i en salig blandning och så är det med det.

3 Kommentarer

  1. Men herre gud’ det är ju perfekt att du är ärlig. Det är ju då man kan få riktiga tips att ta med sig själv om man vill göra något liknande. Supersnygg kjol förresten!

  2. Ärlighet är det som gör den här bloggen till en favorit! Vill gärna läsa om både bra och dållugtigt! Att folk blir missunnsamma handlar om dem själva, inte om dig. Puss

  3. Utan din ärlighet hade jag inte fortsatt läsa!
    Du driver en av få bloggar som jag aldrig, aldrig tröttnar på, aldrig ens blir lite irriterad på! Du. Är. BÄST!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...