Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

okt 22, 2013 | Kläder | 6 Kommentarer

Idag är det en viktig dag, jag ska nämligen göra något jag egentligen är livrädd för. Men just nu, med bebis i magen och nytaget körkort känns ingenting särskilt skrämmande längre. Men mer om det imorgon.
Såhär ser jag ut idag, i höstrusket.

höst

* Långklänning från H&M (världens bekvämaste gravidplagg!)
* Oranga strumpbyxor, H&M
* Skinnjacka från MQ
* Tvåfärgade skor (de är rosa på andra sidan) från Adidas
* Sjal från Gudrun Sjödén

6 Kommentarer

  1. Bebismagen passar dig! Grattis 🙂

  2. Vilken härlig outfit!

  3. Ahhh! Så himla fin mage va! Och tjusig outfit på det, gud vad jag vill vara gravid igen.

  4. Vad du strålar! Du ser så glad ut. Och fin!

  5. Du är lite lik Milla Jovovich! I alla fall på dessa bilder. och härlig outfit, diggar de färgglada legginsen! 🙂

  6. Vad vacker du är! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...