Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

okt 23, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Den här veckan har jag verkligen tusen saker att hinna med, men igår höll jag i ett litet föredrag om mitt företag och hur det är att vara ung entreprenör (det var det jag skrev att jag var så himla rädd för) men det gick bra och jag överlevde. Det var inte så många där så det var en bra uppvärmning om jag skulle våga mig på det igen någon gång.
Idag kommer min storebror hit och ska bo hos mig i några dagar, så himla mysigt! Dock är han borta på jobb hela dagen imorgon vilket passar mig ypperligt för jag har massvis som måste hinnas med.
Såhär ser jag ut idag, i regnrusket (klicka på bilderna om du vill se dom större):

gummistövlar

 

* Randig klänning från en liten fiskebod på Gotland
* Ankartröja från Junkyard (den tröjan jag får mest frågor om på bloggen, Emil och jag har likadana fast min har knappar)
* Fleecestrumpbyxor från Åhlens
* Gummistövlar från Gengåvan i Karlstad
* Gult skärp, garderobsfynd

3 Kommentarer

  1. Vilka underbara gula gummistövlar!

  2. Åh älskar det här! Så himla fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...