Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

okt 28, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Idag kunde jag inte fota utomhus för regnet öste ner. Så det fick bli inne i hallen (och nu ser jag att tyget släppt under soffan, måste fixas till) så kanske inte världens bästa helhetsbilder, men men.
Såhär ser jag iallafall ut idag, med klänning jag fått av min faster (perfekt ”fjång” nu när man expanderar) och senapsgula strumpbyxor (med bortklippt linning)

blommig

* Klänning, Lindex
* Strumpbyxor, Åhlens
* Soffa, Erikshjälpen
* Rostyg på väggen, Hemtex (det är en bordsduk!)

3 Kommentarer

  1. Snygg outfit 🙂 Jag gillar verkligen er skohylla som skymtar i bakgrunden, var kommer den ifrån?

    • Tack, den är från Mio men tror tyvärr de slutat sälja den.

  2. Tycker att du är så himla fin i håret nu Anna! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...