Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

apr 3, 2014 | Kläder | 4 Kommentarer

Idag är det min jobbdag. Det betyder att jag kan klä på mig vanliga kläder (började morgonen med en kaskadspya rakt ner i min t-shirt)

Dagens schema ser ut såhär:
– Teckna beställningar
– Bestämma vilka teckningar jag vill ha med i illustratörcentrums katalog
– Posta färdiga beställningar
– Färglägga Knuts namntavla
– Gå till BVC
– Hämta nykastrerad katt hos veterinären
– Teckna en teckning bara för att det är kul

ankare

 

* T-shirt med ankare, Kappahls barnavdelning
* Kjolen är gammal som gatan från Åhlens
* Prickiga strumpbyxor, Lindex

4 Kommentarer

  1. Oh my goodness what a cute t-shirt! Is it newly bought? In other words, I’m just wondering if they still have it in stores… 🙂 This is my first visit in your blog, though I’ve seen some of your fabulous drawings in other blogs. You do a great job! I think I’m gonna stick around from now on… 🙂

    Ps. That wallpaper is SUPER awesome!

    • Yes, I bought it yesterday!

  2. Hej! Jag undrar hur du klarar av spyor då du är så rädd för kräks. Är själv också livrädd för kräks och därför även lite rädd för att skaffa barn.. :S Kram!

    • Jag oroade mig också för det! Men nu är det inte så farligt, det är ju bara mjölk och oftast hinner han knappt äta upp den innan den kommer ut igen (han spyr väldigt sällan) så det är egentligen bara som att tappa ut nappflaskan. Blir ju värre sen när de börjar äta riktig mat. Men jag tror man överlever, man tycker ju mest synd om dom som mår dåligt

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...