Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

jun 20, 2016 | Huset, Kläder | 1 kommentar

Idag är det måndag och jag har längtat hela helgen efter att få komma tillbaka till kontoret och teckna fler muminbilder.
Men förmiddagen har jag spenderat till att teckna beställningar. Nu är det snart semester och har lovat att få klart ett par stycken till dess.
Jag har fem långa veckors semester och just nu känner jag att jag behöver det. Inte semester från mitt jobb, men tid med min familj, där vi båda är lediga och kan vara med varann, det behöver jag.
Dock är ju köket ett kaos så kanske kommer vi inte hinna vara så mycket med varann i början. Tur vi har Italien som ett välbehövligt andningshål i renoveringscirkusen. Det känns som jag ständigt är på campingsemester och precis allting i huset är byggspånsdammigt.
Men, till veckan (eller nästa) ska jag lägga in golvet för då är Emil förhoppningsvis klar med taket (för den uppmärksamme kan man se att han byggt in lådor i taket där högtalarna ska sitta)
När väl tak och golv är på plats är den värsta damm och skräpperioden över så då kanske vi kan få lite mer ordning.
Dock tycker jag att det gått så himla fort hittills. Jag har sannerligen en både händigt och VÄLDIGT effektiv man!

Nog om det, såhär ser jag ut idag:

hatt

* T-shirt i ull, från Carlings
* Jeansjacka, Never denim
* Prickiga byxor, Kappahl
* Skor, Converse
*Hatt, H&M
* Solglasögon från TGR (mitt bästa budgettips, de har superfina solglasögon på TGR för 50 spänn)

1 kommentar

  1. Åh vad jag längtar efter att få se hur köket blir!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...