Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

sep 19, 2016 | Kläder | 2 Kommentarer

Den här helgen har jag rensat rabatterna från ogräs, planterat om blommor och varit på SPA med min man.
Har verkligen försökt att inte tänka på jobb alls och det har gått hyffsat bra får man väl ändå säga.

Jag har blivit megaförkyld som följd av att ligga i en utomhuspool i flera timmar (lätt värt det!) men jag kämpar på och nu är det måndag igen och jag har nya krafter.
Nu kör vi!

Såhär ser jag ut idag förresten, i ny stickad tröja. Det här med gammelrosa är ju något av en nyhet i min garderob, men jag gillar´t!

rosa

* Tröja, H&M
* Jeans, Levi´s
* Lackskor, Vagabond

2 Kommentarer

  1. Så himla fina kläder!!

  2. SUperfin i tröjan!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...