Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Klädsel!

apr 4, 2013 | Kläder | 2 Kommentarer

Igår hade jag en sån där dag då allting känns fel.
För det första sov jag bort nästan hela dagen och den lilla stund jag var vaken var jag sur och ledsen.
Kände mig så vuxen och ville absolut inte vara det! Saknade min lilla minilägenhet med utsikt över torget, äta nudlar och klara mig själv.
Igår ville jag absolut inte ha hus med stor trädgård som måste skötas, bil och dyra räkningar.
Men idag känns det bättre och faktiskt helt okej att vara vuxen ändå.
Men för att behålla lite av min forna ungdom, så klädde jag mig därefter idag:

prickar

* Kjol i fuskskinn, Monki
* Tröja med cyklar, Urban Outfitters i New York
* Prickig skjorta, Carlings
* Prickiga strumpbyxor, Lindex
* Platåskor, Urban Outfitters i London

Igår bokade vi hotell i Malmö, så nästa vecka spenderar vi helgen där och i Köpenhamn. Dricker öl och bara flyr från verkligheten några dagar. Precis vad jag behöver!

2 Kommentarer

  1. Jobbigt med tung dag, hoppas denna är bättre! JÄTTEfin cykeltröja! Och så mysigt med Malmö och Köpenhamn, härligt! (Fast ni åker åt fel hål, ni skulle till Uppsala ju?)
    Kram!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Annas Skor! | Anna Ritar - [...] för vinglig för att orka gå i högklackat, då är platåskor toppen! Mina älsklingar är ju de här skorna och…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...