Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Knut!

feb 4, 2016 | Bebis, Kläder | 3 Kommentarer

WilshireIdag släpptes den nya Mini Rodini kollektionen.
Är man en hipp morsa har man såklart stenkoll på detta och satt bänkad framför datorn imorse klockan tio.
Är man en helt normal mamma som inte bryr sig så hysteriskt mycket om märkeskläder på barn, så gjorde man säkert något nyttigare vid den tiden.

Jag sa innan jag fick barn att jag aaaaaaaaaaaaaldrig skulle köpa märkeskläder, att det var totalt onödigt och att de ändå bara växer ur det direkt.
Jag höll det löftet i ungefär ett år, sen åkte jag dit på just Mini Rodini. (har dessutom ett barn som aldrig tycks bli större, han har fortfarande samma kläder nu som förra året vid den här tiden)
Jag är inte helsåld på nya kollektionen, men en del guldkorn ( läs GUL-korn) fanns det allt.
När det kommer till gula barnkläder tycks jag helt sakna spärrar. Måste-ha-allt-som-är-gult!
Jag gillar Mini Rodinis kläder för att de är ekologiska, först och främst, och sen för att de är färgglada och könsneutrala (att de dessutom har ett vansinnigt högt andrahandsvärde är bara ett plus! Såg en urtvättad body säljas för 1000 (!!!!!!!) spänn för ett tag sen! Smått hysteriskt)

Såhär ser Knut ut i sina kläder från nya kollektionen:

minirodiniknut1 minirodiniknut2 minirodiniknut3

Knut fick dessutom ett ärofyllt uppdrag att modella lite i Hummels kläder, såhär gullig var han då (förresten, notera ljuset, vårigt värre! Snart snart kan man gå utan jacka!!):

hummelknut1 hummelknut2 hummelknut3

Alla kläderna finns att köpa hos Cutiepie.se  (angående hur de är i storlekarna tycker jag Mini Rodini är ganska normala, Knut har 80-86 och är runt 82-83 cm lång. Hummel va lite mindre, det här är 86 och tröjan är i minsta laget så där skulle jag nog gå upp en storlek.)

3 Kommentarer

  1. Åh vad fin han är i mini rodini-kläderna! Gult är ju såå fint!

  2. Han är ju det sötaste jag sett! Vill ha barn omedelbums, känner jag nu! 🙂

  3. Så himla fint! Ett tips är att söka på STOJdesign på instagram eller google. En tjej som syr söta byxor och som håller på med sommar-kollektion i gula toner 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...